OM MIG

Det här inlägget finns också tillängligt på: Engelska

Man skulle kunna tro, för de som känner mig, att jag älskar att resa. Även om jag tycker mycket om att upptäcka nya kulturer och resa mycket så är det inte riktigt helt sant. Det finns bara ett visst självändamål att fara och flyga över hav och kontinenter. Huvudsaken är vad som finns där.

Det har visat sig genom åren att några av mina närmaste vänner bor utspridda runt om i denna värld, och är det något jag har fattat tycke för så är det just att åka till andra sidan jorden för att ligga i en hammock och tillsammans bara vara, samtala och kanske dricka ett glas vin eller en flaska Captain Morgan spiced gold. Min favoritsysselsättning är ju trots allt att hänga. Själv eller tillsammans med andra. Och att hänga någon annanstans än hemma, där vardagen tränger sig på, med människor som tycker om det lika mycket som jag, det är tillfällen som helt enkelt inte får missas, kosta vad det kosta vill!

Så nu när jag får tillfället att resa, umgås och hänga i 10 månader, då måste jag ju bara göra det, även om det lika gärna kunde ha varit kvar i Sverige om jag bara hade haft råd med det. Så om ni vill följa mig när jag utvecklar den subtila konsten att hänga runt om i världen så titta in på den här bloggen lite då och då, eller börja prenumerera så ni får mina inlägg via e-post när de skrivs: